Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Marketing!

Να 'μαι..Ναι λατρεμενοι μου.Νεο ποστ επιτελους!
Γιατι θα μιλησουμε σημερα??Μα για την ''τεχνη''-''επιστημη''-''ιδεα'' του τελευταιου αιωνα..Το marketing ή ελληνιστι προωθηση!!!
Σημερα θα επιβεβαιωσω τον φαιδρο χαρακτηρα του μπλογκ.Σημερα θα προσπαθησω να καταρριψω τον μυθο της μοναδικοτητας του καθε ατομου-του οποιου ειμαι και υπερμαχος...Σημερα λεω να ξεκινησω μια σειρα ποστ στα οποια θα κατηγοριοποιω φετιχ...
Αν εχετε μπερδευτει μεχρι τωρα μην ανησυχειτε,ειναι απολυτα φυσιολογικο.Αλλα αργοτερα θα χαλαρωσετε!!!
Στην αρχη σκεφτηκα να κατηγοριοποιησω τα γυναικεια στηθη αλλα αυτο θα ηταν ευκολο...
Οποτε στο πνευμα της εποχης,που δεν μας ενδιαφερει τι ειναι ο καθενας αλλα πως φαινεται και πως πλασαρεται ειπα να κατηγοριοποιησω τα διαφορετικα ρουχα-αξεσουαρ-υλικα που μπορουν να καλυψουν ενα γυναικειο στηθος....Ξερω Ξερω,ειναι αμετρητα.Προσπαθησα λοιπον να κρατησω τον αριθμο τους χαμηλα για να μην μπερδευτειτε πολυ αλλα και για να μου στειλετε κι εσεις κι αλλα!

Για παμε λοιπον λεγοντας και δυο λογακια για την καθεμια κατηγορια...

Λατεξ


Για τους φαν των βιτσιων και οχι μονο,μια εμπειρια που σιγουρα αν οχι θα μας αρεσει,θα μας μεινει αξεχαστη!!!








Απλο μπικινι


Μας αρεσει γιατι μας θυμιζει πολλα πραγματα οπως την κοπελιτσα που ειχαμε παει το καλοκαιρι και γιατι ειναι λιτο απερριτο και αφαιρειται ευκολα.Δεν μας αρεσει γιατι δεν θυμομαστε το ονομα της κοπελιτσας που ειχαμε παει το καλοκαιρι!!!


Χνουδωτη μπλουζα


Μας αρεσει η υφη του,παει με τζακι,κρασι,φραουλες και πατωμα απαραιτητα...Το μονο κακο ειναι οτι γεμιζουμε χνουδια και οτι αν ειμαστε πολυ κοντα στο τζακι μπορει να παρει ευκολα φωτια...





Γουνα

Για τους λατρεις της χλιδης ειναι must!!!Το κακο ειναι οτι για συναντησεις τυπισσα με γουνα πρεπει να εισαι ή ζιγκολο ή πολυ φραγκατος για να της την παρεις εσυ!!!







Φορεμα 80's

Μας θυμιζει την Τετα Ντουζου απο το Ροδα,Τσαντα και Κοπανα ή την θεια μας που ερχοταν το Πασχα σπιτι..Πρεπει να φαμε τουλαχιστον μιση ωρα για να το βγαλουμε αλλα η εμπειρια της κυριας που θα το φοραει μπορει να μας αποζημιωσει!!!




Μπικινι-σημαια

Ξυπναει τον χαμενο πατριωτισμο μας,μας υπενθυμιζει το εθνικο καθηκον μας και φαντασιωνομαστε την Ευγενια Μανωλιδου και τον Αδωνη Γεωργιαδη σε ερωτικες περιπτυξεις υπερ του εθνικου φρονηματος!!!





Μισοσκισμενο αθλητικο μπλουζακι

Εισαγει πανηγυρικα την γυναικα στα επαγγελματα που εχουν σχεση με την οικοδομη και αν η γυναικα που το φορα το ''ταιριαζει'' με ενα ζευγαρι ακουστικα και ενα mp3 player τοτε βρισκουμε αφορμη να ξεκινησουμε καθημερινο τρεξιμο στο βουνο!!!





Αυτα για σημερα!Θα εκτιμουσα αν προσθετατε εκτος απο τα απαραιτητα σχολια και δικες σας κατηγοριες...(Δεν εχει βιντεο σημερα γιατι αν εβαζα θα γινομουν πολυ χυδαιος...)

υ.γ. παρακαλω προσπαθηστε να κρατησετε το επιπεδο του μπλογκ με τα σχολια σας...

7 σχόλια:

  1. Δυστυχως επεσες στην παγιδα που φοβομουν...Το θεμα μου δεν ηταν το στηθος...Αλλα η ενδυση του στηθους,πως το πουλανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγώ για επένδυση μιλάω αλλα εσωτερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν δεν το σηκώσουν αν δεν το φτιάξουν δεν πουλιέται με τίποτα...εκεί θα μένει μόνο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. opws exei pei kai mia sofi psixi... "ti simasia exei ti 8a valeis? afou etsi ki alliws 8a to vgaleis"

    ΑπάντησηΔιαγραφή