Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Διαφημισεις...

Χαιρετω μετα απο μια γεματη βδομαδουλα και μπαινω κατευθειαν στο ψητο.
Θελει καποιος να αγορασει μια καινουρια τηλεοραση.Θελει να εχει ολα τα κομφορ:FULL HD,αντιθεση στο θεο,με 828 θυρες USB,με ταχυτητα αποκρισης που να πιανει το ανοιγμα των φτερων της μυγας και 600Hz για να βλεπει αν επεσε ο Diogo μονος του(παλι) ή αν τον εσπρωξε η μπαλαρινα Sarriegi.Και τα σκαει τα λεφτακια....Και καθομαι εγω που τις πουλαω και αναρωτιεμαι:γιατι ρε γαμωτο να θελει καποιος να παρει καινουρια τηλεοραση σημερα?Η μαλλον,γιατι να θελει καποιος σημερα να δει τηλεοραση????
Δεν εχει βαρεθει στην κυριολεξια να ακουει τον ''γλειωδη'' Αυτια να μιλαει για την ακριβεια και τις συνταξεις??Δεν εχει βαρεθει να βλεπει την αντιπαθεστατη Στεφανιδου να λεει τα δικα της ντυμενη και βαμμενη σαν την Μιμη Ντενιση στο Αυτοκρατειρα Θεοδωρα??Δεν εχει σιχαθει να ακουει τον Λαζοπουλο να κοροιδευει την Ντενιση???Σαμπως δεν αηδιαζει να βλεπει τον Νικο ''Ρομπεν των Φτωχων'' Ευαγγελατο να λαϊκιζει στα δελτια ειδησεων???Και μην μιλησω για τον ''τυχερο'' που θα τολμησει να μεινει μεσα Σαββατο βραδυ,θα θελησει να δει λιγο τηλεοραση και θα δει ολους τους ''μαϊντανους'' να μπεκρουλιαζουν και να λενε σαχλες στις διαφορες ''ψυχαγωγικες'' εκπομπες...
Πραγματικα καθησα και σκεφτηκα γιατι καποιος,εστω υποσυνειδητα,κολλαει στην τηλεοραση και μου ηρθαν 2 λογοι...Ο πρωτος ειναι η συμπαθεστατη,γλυκητατη και ναζιαρα ΠΕΤΡΟΥΛΑ που οπως με ενημερωσε σημερα ενας φιλος εκανε αποδραση απο το studio αλα Παλαιοκωστα και δραπετευσε απο τους τηλεοπτικους δεκτες μας...Παρε κι εμας μαζι σου Πετρουλα!!!!
Ο δευτερος λογος ειναι οι διαφημισεις...Ναι,ναι καλα ακουσατε αγαπητοι μου...Αυτες που μεχρι και πριν μερικα χρονια παρακαλουσαμε να τελειωσουν για να δουμε την Λαμψη του αειθαλη Νικου Φωσκολου και τους Απαραδεκτους με τον θεο και συγχωρεμενο Βλασση.
Προσωπικα παρακαλαω να τελειωσει η αηδια που βλεπω για να δω καποια απο τις λατρεμενες μου διαφημισεις!!!Παμε να θυμηθουμε μερικες απο αυτες και να δωσουμε ενα πολυ μεγαλο μπραβο στις διαφημιστικες εταιριες που ειχαν την επιμελεια τους...










Κλεινωντας να δωσουμε και τα λινκ για δυο παλιες,κλασσικες και ''προστυχες'' διαφημισουλες για να μην χανουμε ποτε το χιουμορ μας!!!



7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μεγαλη μου χαρα διαβαζω (και νιωθω πως συζηταω και παλι) με την παλιοσειρα τον φιλο μου Salvador Rommel εεεεε Τζονι ηθελα να πω.

    Μας φανταζομαι λοιπον και παλι στα χακι...με σαγιοναρες Ε.Σ., παραθυρο να μπαζει, τον ψηλο (ονοματα δεν λεμε) να εχει γυρισει απο το ντουζ και να ειναι με την ChooChoo απεξω και εμεις να καυγαδιζουμε λοιπον!

    Και θα του ελεγα οτι εγω πλεον την εχο κλεισει την tv εκτος κι αν παιζει ο Μπαοκ, κανα ChampionsLeague αντε και για κανα Friends.

    Ενημερωση λοιπον μεσα απο το internet και ποτε μα ποτε Σαββατο βραδυ μεσα! εξω σε κανα rockαδικο υπο τους ηχους των Metallica η AcDc (που ερχονται κιολας) και να φευγει η ενταση της εβδομαδας με τα 10ωρα και τα 12ωρα μας (μεταπτυχιακο ηθελες και καριερα και στελεχος κλπ κλπ...πηξε τωρα γκολντεν μποη!)

    Κλεινοντας, να τονισω οτι για μια νεα superlux τηλεοραση, απο πισω κρυβονται ατελειωτοι μηχανισμοι Logistics (Οχι που δεν θα το ανεφερα Τζονυ) :P

    Καληνυχτω και αναμενω το επομενο post της Αλεπους της Ερημου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως με κάθε σου ανάρτηση έτσι και αυτή την φορα ζωγράφισες..Ένα ανερχόμενο αστέρι άρχισε να λάμπει...

    ___________

    Ότι και να δεις στην τηλεόραση σήμερα λίγα είναι αυτά που αξίζουν και ελάχιστα αυτά που σου μένουν...
    και αυτά που σου μένουν δεν είναι πράγματα με ουσία αλλά μικρά απλά μηνύματα από διαφημίσεις που όλοι εμείς μετά τα χρησιμοποιούμε και στον καθημερινό μας λόγο.

    Δεν αλλάζω με τίποτα την πρόγνωση του καιρού από την Θεά Πετρούλα...αλλα και ούτε τις αγαπημένες μου διαφημίσεις....
    γιατί με αυτές έχει ακόμη νόημα να βλέπεις τηλεόραση...

    Είμαι ο Aztekium και μόλις έγραψα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα εσύ θές να μας πείσεις ότι δεν είδες Πετρούλα!!! Το θέμα είναι οτι όσοι βλέπετε Πετρούλα...πρέπει να δείτε και σε άλλο κανάλι τον καιρό. Όσο για τις διαφημίσεις έχεις δίκιο, είναι απόλαυση μεγάλη. Ξέχασες όμως έναν σημαμτικό λόγο για να δείς τηλεόραση και αυτός είναι το nip tuck. Νομίζω εκεί χρειάζεται και μεγάλη οθόνη και αντίθεση και και και...για να απολαύσεις το θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περιμένουμε καινούριες αναρτήσεις με ανυπομονησία.......και είμαι η Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι βρε Χριστινα μου μια χαρα ειναι η Πετρουλα.Απεδειξε οτι αν και ξανθια ειναι πανεξυπνη.Πουλαει...και το ξερει.Προτιμω να βλεπω Πετρουλα παρα Θοδη.Γιαννη ευστοχες οι διαφημισεις σου.Ιδιως αυτη με τον προπονητη..ολα τα λεφτα.Το γιατι ο κοσμος αγοραζει τηλεορασεις ,ειναι οντως αξιο αποριας.Μαλλον σαν ενδειξη οικονομικης επιφανειας,θα ελεγα.Γιατι μην μου πεις οτι υπαρχουν φθηνες τηλεορασεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μια χαρά είναι η Πετρούλα! είπα εγώ το αντίθετο; Απλά οι άντρες δεν ακούνε και πολύ προσεκτικά τα λόγια της Πετρούλας διότι δεν λειτουργεί η ακοή αλλά ...η όραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή