Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Διαφημισεις...

Χαιρετω μετα απο μια γεματη βδομαδουλα και μπαινω κατευθειαν στο ψητο.
Θελει καποιος να αγορασει μια καινουρια τηλεοραση.Θελει να εχει ολα τα κομφορ:FULL HD,αντιθεση στο θεο,με 828 θυρες USB,με ταχυτητα αποκρισης που να πιανει το ανοιγμα των φτερων της μυγας και 600Hz για να βλεπει αν επεσε ο Diogo μονος του(παλι) ή αν τον εσπρωξε η μπαλαρινα Sarriegi.Και τα σκαει τα λεφτακια....Και καθομαι εγω που τις πουλαω και αναρωτιεμαι:γιατι ρε γαμωτο να θελει καποιος να παρει καινουρια τηλεοραση σημερα?Η μαλλον,γιατι να θελει καποιος σημερα να δει τηλεοραση????
Δεν εχει βαρεθει στην κυριολεξια να ακουει τον ''γλειωδη'' Αυτια να μιλαει για την ακριβεια και τις συνταξεις??Δεν εχει βαρεθει να βλεπει την αντιπαθεστατη Στεφανιδου να λεει τα δικα της ντυμενη και βαμμενη σαν την Μιμη Ντενιση στο Αυτοκρατειρα Θεοδωρα??Δεν εχει σιχαθει να ακουει τον Λαζοπουλο να κοροιδευει την Ντενιση???Σαμπως δεν αηδιαζει να βλεπει τον Νικο ''Ρομπεν των Φτωχων'' Ευαγγελατο να λαϊκιζει στα δελτια ειδησεων???Και μην μιλησω για τον ''τυχερο'' που θα τολμησει να μεινει μεσα Σαββατο βραδυ,θα θελησει να δει λιγο τηλεοραση και θα δει ολους τους ''μαϊντανους'' να μπεκρουλιαζουν και να λενε σαχλες στις διαφορες ''ψυχαγωγικες'' εκπομπες...
Πραγματικα καθησα και σκεφτηκα γιατι καποιος,εστω υποσυνειδητα,κολλαει στην τηλεοραση και μου ηρθαν 2 λογοι...Ο πρωτος ειναι η συμπαθεστατη,γλυκητατη και ναζιαρα ΠΕΤΡΟΥΛΑ που οπως με ενημερωσε σημερα ενας φιλος εκανε αποδραση απο το studio αλα Παλαιοκωστα και δραπετευσε απο τους τηλεοπτικους δεκτες μας...Παρε κι εμας μαζι σου Πετρουλα!!!!
Ο δευτερος λογος ειναι οι διαφημισεις...Ναι,ναι καλα ακουσατε αγαπητοι μου...Αυτες που μεχρι και πριν μερικα χρονια παρακαλουσαμε να τελειωσουν για να δουμε την Λαμψη του αειθαλη Νικου Φωσκολου και τους Απαραδεκτους με τον θεο και συγχωρεμενο Βλασση.
Προσωπικα παρακαλαω να τελειωσει η αηδια που βλεπω για να δω καποια απο τις λατρεμενες μου διαφημισεις!!!Παμε να θυμηθουμε μερικες απο αυτες και να δωσουμε ενα πολυ μεγαλο μπραβο στις διαφημιστικες εταιριες που ειχαν την επιμελεια τους...










Κλεινωντας να δωσουμε και τα λινκ για δυο παλιες,κλασσικες και ''προστυχες'' διαφημισουλες για να μην χανουμε ποτε το χιουμορ μας!!!



Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο ''Δείκτης'' της οικονομίας!!!

Αχά!Επιτέλους κι ένα θέμα της επικαιρότητας διαφορετικό απο τα άλλα..Αφήστε για λίγο την ακρίβεια(που θα σχολιάσω σε λίγο),τον ανασχηματισμό,τους αγρότες,κτλ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Είμαι γυμναστήριο μετά την δουλειά.Καθώς τρέχω στον διάδρομο σκάει το θέμα στην τηλεόραση σε μια μεσημεριανή εκπομπή.Μετά πάω σπίτι και το βλέπω και στην Στεφανίδου.Γνωστή ηθοποιός μαζί με τον ΄΄φίλο΄΄ της έκαναν γνωριμία με πολιτικό μηχανικό μέσω chat με σκοπό το σεξ ,κυρίως μέσω ΄΄Υψενικών΄΄ τριγώνων!!!Πολύ γέλιο λέμε!Συναντήθηκαν λοιπόν μερικές φορές οι τρεις τους και έκαναν σεξ ,κατόπιν αμοιβής βεβαίως βεβαίως..250 ευρώ λέει!Ηταν και φτηνή πανάθεμα την.Αλλά να μου πεις ικανοποιούνταν και ο δικός της-με ένα σμπάρο,δυο τρυγόνια!!!

Κάποια στιγμή λοιπόν,το πονηρό μυαλό του δικού της σκέφτηκε να βγάλει λίγα παραπάνω χρηματάκια(σε περίοδο οικονομικής κρίσης επαναλαμβάνω) και παγίδεψε το δωμάτιο των οργίων με κάμερα…Αφού λοιπόν ΄΄τράβηξε΄΄ τον σοβαρό πολιτικό μηχανικό σε περιεργές στάσεις , τον απείλησε ότι θα στείλει το ΄΄ροζ΄΄ dvd στην αρραβωνιαστικιά του και ζήτησε έξι χιλιαρικάκια…Ο τύπος λοιπόν – έξυπνος κι αυτός – έδωσε ένα χιλιάρικο καπάρο για το dvd και τα υπόλοιπα τα προσημείωσε αφού πήγε στην αστυνομία.Το τσακώσανε λοιπόν το ατακτούλικο-πονηρούλικο-σεξουλιάρικο μωρό και το πήγανε μέσα…

Εληξε άδοξα λοιπόν μια καριέρα που προμυνηόταν λαμπρή,με πολύ σεξ και άκρως κερδοφόρα…

Ηθικόν δίδαγμα αυτής της ιστορίας λοιπόν ποιο είναι?

Ε?







Ε?









Ε?







Ε?







Ε?






Ειχε πει κάποτε ο Γιώργος Γεωργίου ότι οι ιερόδουλες είναι το βαρόμετρο της οικονομίας.Οταν έχουν δουλειά σημαίνει ότι η οικονομία πάει καλά.Οταν πέφτει αναδουλειά στον κλάδο τους,σημαίνει ότι έχουμε κρίση.Εδώ λοιπόν,όχι μόνο έχουν δουλειά αλλά υπάρχουν άτομα που δίνουν και 250 ευρώ για να κάνουν σεξ….

Ποια κρίση κύριοι???Μια χαρά είμαστε!!!



υ.γ.Απο το επόμενο ποστ τέρμα οι τόνοι...Μου έβγαλαν την πίστη!!!!

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Το θαύμα της γέννησης!!!

Με αφορμή το προηγούμενο ποστ θέλω να σας δείξω ένα κλιπακι από τους αγαπημένους μου Monty Python.Οι Monty Python είναι μία ομάδα 6 κωμικών ηθοποιών που το 1969 δημιούργησαν ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά show στην Αγγλία,το Monty Python's Flying Circus το οποίο φιλοξενήθηκε αρχικά στο BBC.
Η απήχηση που είχαν μεγάλωσε και ξεπέρασε τα όρια του τηλεοπτικού δεκτη αφού στην συνέχεια οι Monty Python δημιούργησαν ταινίες , μουσικά άλμπουμ , έδωσαν συναυλίες και έγραψαν μέχρι και βιβλία.
Το βρετανικό χιούμορ είχε πλέον βρει την ενσάρκωση του στους Python των οποίων την επιρροή στον χώρο της έβδομης τέχνης κάποιοι συγκρίνουν με την επιρροή των Beatles στον χώρο της μουσικής .
Θα ακολουθήσουν κι άλλα βιντεάκια τους στο σύντομο μέλλον οπότε προς το παρόν σας αφήνω με το σημερινό που είναι απο την ταινία : ''Τhe Meaning of Life''

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Γεννητούρια

Όπως πολλοί που με ξέρετε θα είδατε στο facebook,είχαμε γεννητούρια αυτες τις μέρες!!!
Όχι όμως με την στενή έννοια του όρου...
Πριν περίπου 5 μέρες φύτεψα μερικούς σπόρους απο τους εξής κάκτους:

Astrophytum Asterias































Astrophytum Myriostigma








































Astrophytum Capricorne


























Turbinicarpus Polaski






















Melocactus sp.






























Τα τρία πρώτα είδη ήταν παραγγελία απο Γερμανία ενώ τα 2 τελευταία ήταν ευγενική προσφορά 2 καλών φίλων.
Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνοντε στις παρακάτω εικονες!!!



Yellow Submarine...

Πρώτο ποστ λοιπόν...χμμμ...
Ίσως θα σας παραξενέψει ο τίτλος του blog.
Τραγούδι των Beatles που παντα αποτελούσαν αγαπημένο μου γκρουπ.
Ναι,ναι...Ένα μάτσο ''παλιόπαιδα'' που άλλαξαν την ιστορία της μουσικής!
Για πολλούς,το Yellow Submarine ήταν το ''χειρότερο'' τραγούδι των Beatles.Κι αυτό γιατί δεν είχε κανένα απολύτως νόημα.Όπως παραδέχηκε και ο McCartney:''Θέλαμε να φτιάξουμε ένα τραγούδι για παιδιά που θα περιγράφει έναν μαγικό κόσμο''!
Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ...Αυτό το blog δεν θα έχει συγκεκριμένη θεματολογία.Θα είναι ένας ''μαγικός τόπος'' που θα προσπαθήσω να σας ταξιδέψω μέσα σε ένα Κίτρινο Υποβρύχιο!!!
After all.....I am the Walrus....